Michael Douglas sajtósa nekiment a Guardiannek

A színész sajtósa szerint a Guardian alaptalanul állítja, hogy Douglas az orális szextől kapott torokrákot, a lap szerint viszont nem értették félre szavait, és közzétették az interjú hangfelvételét.

A Guardian hétfőn megjelent cikkében a színész arról beszél, rákos megbetegedését a HPV (humán papillomavírus) okozta, amit valószínűleg cunnilingus (egy nővel folytatott orális szex) révén kapott el.

Michael Douglas legújabb, Behind the Candelabra című filmjéről és rákos betegségéről is beszélt a Guardian riporterének adott interjújában. A képen a másik főszereplővel, Matt Damonnal látható
Cast members Michael Douglas (L) and Matt Damon pose during a photocall for the film "Behind the Candelabra" at the 66th Cannes Film Festival in Cannes May 21, 2013. REUTERS/Jean-Paul Pelissier (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT

Douglas sajtósa, Allen Burry azonban azt állítja, ügyfele nem ezt mondta, a riporter félreértette szavait. Szerinte a színész sosem állította, hogy az ő esetében betegsége oka a HPV vírus volt, pusztán azt ecsetelte a riporternek, hogy többek között ez is okozhat rákot.

A Guardian, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, közzétette a 68 éves színésszel készült interjú hangfelvételének egy részletét.

Mint írják, a beszélgetéskor Douglas sajtósa nem volt jelen, a színész és Xan Brooks kettesben voltak. Amikor az újságíró arról faggatta az Oscar-díjas sztárt, hogy vajon a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás hozzájárult-e betegsége kialakulásához, Douglas azt felelte: "Nem. Mert anélkül, hogy túlságosan a részletekbe mennék, ezt a rákfajtát a HPV okozta, amit valószínűleg cunnilingus révén kaptam", majd ezt követően hozzátette: természetesen megviselte a fia bebörtönzésével járó stressz is, de a betegségét a szexuális úton terjedő vírus okozta.

A Guardian felvételét ide kattintva Ön is meghallgathatja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.