Megvan a Kate Middleton topless képeit készítő fotós

Franciaország szigorú törvényeinek köszönhetően hamarosan börtönbe kerülhet a fotós, aki Vilmos hercegről és a feleségéről paparazziképeket készített.

Nagy botrányt kavartak a hercegi párról, franciaországi nyaralásuk alatt készült képek szeptember közepén. A Kate Middletonról készült félmeztelen fotókat a brit sajtó nem is közölte, Vilmos pedig perrel fenyegetőzött, mindenképp felelősségre akarta vonni a képet készítőjét vagy annak megbízóját.

Vágya teljesülni látszik, ugyanis állítólag a francia rendőrség azonosította a fotók készítőjét - írja a Daily Mail.

A dolog nem ment egyszerűen, ugyanis a francia törvények értelmében a lesifotósok olyan jogokat élveznek, mint az újságok informátorai, a szerkesztőségeknek nem kell kiadniuk a nevüket. Most mégis van egy név, a fotóst pedig valószínűleg nagyon rövid időn belül ki fogják hallgatni.

Laurence Pieau, a Closer magazin szerkesztőségének vezetője szabadúszó fotóst bérelt fel, hogy készítsen képeket a nyaraló párról. Mrs. Pieau szerint a pár túlreagálja a dolgokat: "El tudom képzelni, hogy a fotók bosszantják őket, azonban még egyszer: ezek a képek nem tüntetik fel őket rossz színben, nagyon vidámak rajta, szerelmesek, Kate pedig nagyon szép” – idézi a portál a szerkesztőt.

Korábban egyébként egy Valerie Suau nevű fotós beismerte már, hogy készített néhány képet a nyaraló párról, de azt határozottan tagadta, hogy ő készítette volna a topless felvételeket.

Ha az igazi tettes rendőrkézre kerül, akár egy év börtönbüntetést és 48000 euró (13,5 millió forint) bírságot is kaphat.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.