Meghosszabbították a Lagzi Lajcsi ellen folytatott nyomozást

A rendőrség december 18-ig meghosszabbította a Galambos Lajos ellen zajló nyomozást. A mulatós zenészt továbbra is áram-, víz- és gázlopással vádolják.

Levelet kapott a nyomozóhatóságoktól Lagzi Lajcsi - írja a Blikk. A mulatós zenész ellen folyó nyomozást a rendőrség meghosszabbította, s jelenleg is zajlik a további elkövetők felkutatása az ügyében. Lajcsi a bulvárlapnak azt mondta, hogy ha a hatóságok rendelkeznének bármiféle bizonyítékkal ellene, akkor nem hosszabbították volna meg a nyomozást majdnem fél évvel.

Galambos Lajos január 24-én szabadult az előzetesből. Azóta többször jártak a rendőrök boldogasszonypusztai birtokán.A hatóságok a zenész családjának telefonjait is lehallgathatják. Szinte bármilyen eszközt bevethetnek.

- Ezt az elrabolt időszakot soha senki nem fogja visszadni nekünk - mondta a mulatós zenész, aki bocsánatkérést vár el a hatóságoktól, ha bebizonyosodik, hogy jogtalanul jártak el vele szemben.

Galambos Lajost és feleségét 2015 szeptemberében vették őrizetbe. A párost és barátjukat több tízmilliós áram-, víz- és gázlopással vádolják. Lajcsi felesége, Boglárka pár hét után szabadulhatott, a zenészt azonban év elejéig előzetesben tartották.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.