Még mindig Robert Downey Jr. keres a legjobban

A Forbes idén is nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hollywoodi hírességek listáját. A Vasembert nem sikerült letaszítani a trónról.

75 millió dolláros bevételével a legjobban kereső hollywoodi színész idén ismét Robert Downey Jr. - írja a Forbes. A hír annyiban meglepő, hogy 2013 és 2014 júniusa közt mindössze egy filmje jött ki a 49 éves színésznek, a Jon Favreau által rendezett A séf című film pedig ugyan sikeres volt, de vagyona tetemes részét nem ennek köszönheti. Még mindig a Marvel-filmek, vagyis a Bosszúállók és a Vasember-trilógia bevételei felelnek 75 milliós keresetéért.

Jól megy tehát Downey Jr. szekere, a Forbes értesülése szerint ugyanis a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók: Ultron kora című filmért minden eddiginél magasabb gázsit alkudott ki, így jó eséllyel jövőre is a pénzügyi magazin top listájának élén szerepel majd.

52 milliós bevételével a második helyen végzett Dwayne Johnson, akinek Magyarországon forgatott filmje, a Herkules a héten kerül a mozikba. Jövedelme elsősorban a Halálos iramban-sorozatból és a G. I. Joe-ból származott.

A harmadik hely Bradley Cooperé, aki 46 milliós keresetét leginkább a Másnaposok-trilógiának köszönheti, de sokat kaszált a Napos oldal és Az amerikai botrány című filmekkel is.

Az első tízben végzett Leonardo DiCaprio, Chris Hemsworth, Liam Neeson, Ben Affleck és Christian Bale is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.