Maszturbálással mentenék meg a Földet – VIDEÓ

Becslések szerint mintegy 41 millió ember látogatja a Pornhubot nap mint nap. A pornómegosztó portál tulajdonosai ezen elgondolkodva úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy a maguk módján tegyenek valamit egy jobb világ eljövetelének érdekében.

„Mindennap több millió órányi felnőtt tartalmat fogyasztunk el online, ami környezetvédelmi szempontból hatalmas energiapazarlást jelent. A Pornhubnál úgy döntöttünk, hogy teszünk valamit ez ellen. Bemutatjuk a Wankbandet: az első hordható technológiát, amely lehetővé teszi, hogy szeresd a bolygót, miközben magadat szereted" – írja az oldal a Wankband nevű karkötő beharangozójában, amelyhez egy videót is készítettek.

Az elképzelés szerint a karkötő tiszta energiát tárol a csukló fel és le irányuló mozgatása közben. A karkötőt ezután USB-n keresztül csatlakoztatni kell a mobiltelefonhoz vagy táblagéphez, amelyet a Wankiband feltölt a maszturbációból származó tárolt energiával. Száz százalékban fenntartható – értsd: kimeríthetetlen – és újrahasznosítható energiáról van szó – írja a The Independent

Az Pornhubnak nem ez az első próbálkozása, hogy a hírnevét tisztára mossa, azaz hogy destigmatizálja a pornográfiát. Korábban a portál ígéretet tett arra is, hogy minden századik videómegtekintés után ültet egy fát.

Arról, hogy a Wankibandnek kifejlesztik-e a női változatát, egyelőre nem érkeztek hírek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.