Nehezebben bujkálhatnak Thaiföldön a magyar bűnözők

Hazahozta az Interpol Thaiföldről azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy pénzszállító cég miskolci értékmegőrzőjéből 525 millió forintot lopott.

Az ügy érdekessége, hogy a gyanúsított a második, akit az ázsiai országból hoznak Magyarországra a rendőrök. Szombaton egy csalás miatt körözött férfit adtak át a magyar rendőröknek. Ezt a két esetet megelőzően Thaiföld nem adott ki Magyarországnak körözött embereket, ugyanis a két ország között nincs kiadatási egyezmény.

Bényi Mónika, az ORFK szóvivője reményét fejezte ki, hogy az ázsiai ország a jövőben is átadja a magyar rendőrségnek a nemzetközi körözés alatt állókat.

Egy civil ruhás rendőr (j) kíséri a Ferihegyi repülőtéren azt a 38 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy pénzszállító cég miskolci értékmegőrzőjéből 525 millió forintot lopott el 2009 szeptemberében. A férfit Thaiföldön fogták el, és az Inte
Budapest, 2010. január 17. Egy civil ruhás rendőr (j) kíséri a Ferihegyi repülőtéren azt a 38 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy pénzszállító cég miskolci értékmegőrzőjéből 525 millió forintot lopott el 2009 szeptemberében. A férfit Thaiföldön fogták el, és az Interpol hozta Budapestre. MTI Fotó: Mohai Balázs
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.