Küzdenek az orvosok Kulka Jánosért

Jól sikerült az életmentő műtét, az orvosok most azért küzdenek, hogy a színész újra beszélni tudjon.
Kedden este mentő vitte kórházba Kulka Jánost. Az RTL Klub információi szerint az 57 éves színész stroke-ot kapott, ami miatt életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.
Fotó: Kurucz Árpád / Népszabadság/archív

Kulka családja szerdán közleményben arra kért mindenkit, hogy adjanak időt a színésznek és nekik. Egyelőre állapotáról nem adnak pontos információt. Kulkát jelenleg az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben ápolják az intenzív osztályon.

Blikk úgy tudja, a beavatkozás jól sikerült, Kulka állapota stabilizálódott. A kórházban mindent megtesznek azért, hogy a színész újra beszélni tudjon. A stroke után gyakori, hogy a beteg elveszíti beszédkészségét, egyensúlyérzékét vagy látását.

– Ar­ra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudunk – mondta a Borsnak szerda délután Kulka Janina, a színész nővére. A doktornő nem akart többet mondani Kulka állapotával kapcsolatban. Mint mondta, egyelőre nincs változás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.