Királyi bébi – élő közvetítés

Figyelje ön is online, ki látogatja meg a cambridge-i hercegnét, Kate Middletont és kislányát, a brit királyi ház újszülöttjét a kórházban!

Akár az otthona kényelméből is élvezheti a paparazzik izgalmas életét. A Daily Mail élő közvetítésével egész nap rajta tarthatja a szemét az észak-londoni St. Mary's Lindo Wing nevű szülészeti magánklinika bejáratán, ahol ezekben a percekben két közrendőr – bobby – unatkozik. 

Öt óra után pár perccel azonban a 20 hónapos György herceg és királyi apukája, Vilmos érkeztek meg és tértek be némi integetés után az egészségügyi intézménybe. Távozásuk időpontjáról nincs hír. A brit sajtó hetek óta készül. Miközben a szigetország fogadóirodáiban jelenleg az Alice és a Charlotte a favorit név – utóbbi a nagynéni, Pippa Middleton középső neve is –, addig a brit sajtó a Middleton nagyszülők és Károly herceg vitájától hangos. Előbbiek állítólag nem engedték a koronás nagyapának, hogy találkozzon a kis Györggyel. Kérdés, hogy a második gyereknél változik-e a helyzet.

A kislány születéséről reggeli cikkünkben találnak további részleteket.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.