Király Viktor megszólalt állítólagos kiesése kapcsán

Szerdán több lap is megírta, hogy egy Wikipédia szócikk szerint Király Viktor ki fog esni Adam Levine csapatából az amerikai The Voice október 27-én adásba kerülő következő fordulójából. Az énekes az egyik magyar bulvárlapnak kommentálta a híresztelést.

Talán csak szerkesztési hiba, esetleg trollkodás, vagy egy bennfentes rosszindulatú kiszivárogtatásának eredménye, hogy a The Voice éppen futó 9. évadjának következő fordulós eredményei máris kikerültek a Wikipédiára. Az ötkörös tehetségkutatónak csak az utolsó szakaszát, a nagyszínpados koncerteket adja élőben a NBC. A középselejtezők eredményei tehát már az adásba kerülés előtt megvannak, ám azokat, érthető okokból, hétpecsétes titokként kezelik. A bejegyzés készítője lehet rosszindulatú kiszivárogtató is, vagy egyszerűen csak rosszindulatú, bár ha igazat is ír, Király Viktor számára még nincs minden veszve, ugyanis átkerült Gwen Stefani csapatába.

„A spoilerezőket (poéngyilkosokat) nem szabad komolyan venni. Viszont legalább biztos, hogy mindenki a képernyő előtt fog izgulni! Meglátjuk, jövő héten mi lesz” – üzent Király Viktor a Borson keresztül magyar rajongóinak.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, az amerikai The Voice szabályai a háromkörös középdöntőkben megengedik a mentoroknak, hogy elrabolják egymás kiesett versenyzőit, és a saját csapatukat erősítsék velük.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.