Johnny Depp: Megöltem és megettem a kutyáimat

Az ausztrál bíróság elnapolta a hollywoodi filmsztár feleségének ügyét, amiért a szigorú törvények ellenére kutyákat csempészett be a kontinensre.

Amber Heardnek hétfőn kellett volna megjelennie az ausztrál bíróság előtt, de mivel ez nem történt meg, az ügyet november 2-ára napolták. A színésznőt akár 10 évre is ítélhetik, de valószínűbb, hogy csak egy nagyon magas bírsággal sújtják, amiért férjével, Johnny Deppel Ausztráliába hozták Pistol és Boo névre hallgató ebeiket.

A kutyákat magánrepülőn szállították a kontinensre, amikor a Karib-tenger kalózainak ötödik részét forgatták – írja a BBC. Ausztráliában igen szigorúak az élő állatok behozatalára vonatkozó szabályok. Az engedély megszerzésén kívül legalább 10 napra karanténba kerül a jószág, hogy megakadályozzák a különféle betegségek behurcolását és a helyi állatok megfertőződését. A két yorkshire terrier nem került ilyen karanténba, és papírjaik sem voltak.

Johnny Depp nem került vád alá a kutyák behozatala miatt, ugyanakkor az ausztrál mezőgazdasági miniszter, Barnaby Joyce többször felszólította őt és feleségét, hogy vigyék vissza a terriereket Amerikába, ellenkező esetben elaltatják őket. A kutyák néhány nappal később elhagyták az országot.

Depp viszont nem hagyta annyiban az ügyet, és a velencei filmfesztiválon üzent Joyce-nak: „Megöltem a kutyáimat, és nem is tudom, valamilyen izzadt, nagy étvágyú ausztrál férfi közvetlen utasítására megettem őket".

Ha kíváncsi arra is, Johnny Depp mit csinált a velencei filmfesztiválon, kattintson!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.