Kivégzéssel fenyegetik Johnny Depp kutyáit

Az ausztrál mezőgazdasági miniszter, Barnaby Joyce szombatig adott haladékot a filmsztárnak, hogy eltávolítsák az országból Pistol és Boo névre hallgató ebeit – írja a The Telegraph.

A két yorkshire terrier azért került a nemzetközi érdeklődés homlokterébe, mert A Karib-tenger kalózainak következő részét forgató színész becsempészte őket az országba.

"Ha hagyjuk, hogy egy filmsztár - még ha kétszer volt is a legszexibb élő ember - és az állatai megszegjék a törvényeinket, akkor miért ne tehetné ezt meg bárki?" – tette fel a kérdést az ausztrál mezőgazdasági miniszter.

Ausztráliában igen szigorúak az élő állatok behozatalára vonatkozó szabályok. Az engedély megszerzésén kívül legalább 10 napra karanténba kerül a jószág, hogy megakadályozzák a különféle betegségek behurcolását és a helyi állatok megfertőződését.

Depp forgatása épp áll, mivel a színész egy üvegajtóval elvágta a kezét. Az Egyesült Államokban megműtötték a sérülést. A visszaúton pedig már a két kutya is elkísérte.  

A mezőgazdasági miniszter felszólította az 51 éves színészt és 29 éves feleségét, Amber Heardot, hogy szombatig vigyék vissza a terriereket Amerikába, ellenkező esetben el fogják altatni őket.

"Ezek után nem számítok rá, hogy meghívnak a Karib-tenger kalózainak díszbemutatójára" – zárta le a kérdést Joyce.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.