Iskolákban tartana szexuális felvilágosítást az olasz csődör

Petíciót indított az igényes szexuális nevelés kötelezővé tételéért a pornószakmában csak „olasz csődörként" elhíresült Rocco Siffredi.

„Azért akartam elindítani ezt a kezdeményezést, mert a szex egy csodálatos dolog" - írta az 51 éves pornósztár azon a honlapon, amelyen  kedden megkezdte az aláírások gyűjtését. A petíciót Stefania Giannini olasz oktatási miniszternek címezte. Szerdáig több mint 21 600-an írták alá - írja a Local.

Siffredi - aki több mint 1300 pornóilmben szerepelt - azt mondta, hajlandó személyesen ellátogatni el az olasz iskolákba, hogy ezzel is elősegítse az igényes szexuális nevelés oktatását. A színész szerint a pornográfia szórakoztató, és a fiatalok ma már úgyis ezekből a filmekből tanulnak.

„Én már 30 éve vagyok a szakmában, és elég tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy kijelentsem, amit én csinálok, az nem szexuális nevelés" - utalt a pornósztár arra, hogy a filmekben látott dolgok gyakran nem teljesen fedik a valóságot.

Siffredi korábban is felhívta magára a figyelmet azzal, hogy pornóakadémiát nyitott, amelyen két héten keresztül adta át a tudását 15 férfinak és 15 nőnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.