Pornóakadémiát nyitott az „olasz csődör”

Rocco Siffredi azzal a céllal indít képzést, hogy azon a pornószakma minden csínját-bínját megtanítsa a leendő színészeknek.

Az „olasz csődörként" elhíresült színész több mint 1300 felnőttfilmben szerepelt. Siffredi tudását két héten keresztül adja át a jelentkezőknek. A tanórákat felveszik, és „Pornó Egyetem" címmel kerül majd adásba az egyik olasz kereskedelmi csatornán. A kurzuson Siffredi 15 nőt és 15 férfit fog bevezetni a pornós szakma rejtelmeibe, segít nekik hihető képernyős előadóvá válni. A "tanulókat" több ezer jelentkező közül válogatták ki - írja a Local.

„Szeretném megosztani a világomat és a munkámat az emberekkel" - mondta az olasz pornósztár, aki hangsúlyozta, a felnőttfilmes szakmában fontos az alázat és az irónia is.

„Manapság a szex sokkal bonyolultabb, mint korábban. Van egy teljesen új világ, amit tanulni és tanítani kell" - tette hozzá Siffredi, aki pornós hivatása ellenére egy neves olasz családból származik.

Az új tévéműsornak nem mindenki örül Olaszországban. Sokan nem értik, mi értelme van egy ilyen műsornak. „Tudom, hogyan kell szexelni. Az egyetemeken a kultúrát és nyelveket kell tanítani" - mondta egy olasz férfi. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.