Hová tűnt dr. Bokor Zoltán?

Eltűnt munkahelyéről egy 44 éves győri férfi. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Dr. Bokor Zoltán eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves férfi 2016. március 4-én 10 óra 48 perckor győri munkahelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

A férfi 172 centiméter magas, vékony testalkatú, haja szőkés barna színű, szeme színe barnászöld és fémkeretes szemüveget visel. Különös ismertetője, hogy a bal alkarján körülbelül 3 centiméteres kutyaharapásból visszamaradt heg látható - tájékoztatott a kapitányság.

Eltűnésekor szürke színű nadrágot, sötétkék PUMA feliratú kardigánt, sötétkék színű (ujján fehér-sárga csíkos) dzsekit, illetve fekete színű sapkát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán tegyen bejelentést.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.