Holtan találták a nőt, akit párja fadobozban tartott fogva

Csütörtökön a Missouri állambeli Clintonban holtan találták azt a nőt, akinek áprilisban sikerült megszöknie a párjától, aki egy fadobozban tartotta őt fogva napközben. Valószínűleg a férfi rátalált, és végzett vele.

A 46 éves Sandra Sutton és fia, Zachary Sutton holttestét egyik rokonuk találta meg csütörtökön hajnalban – írja a CNN. A hatóságok James Barton Horn Jr.-t vádolják a gyilkossággal, aki januártól áprilisig tartotta fogva a nőt a Missouri állambeli Sedaliában.

Suttonnak azonban egy hónappal ezelőtt sikerült elszöknie, és a bátyjához költözött 17 éves fiával együtt. Noha volt párját, aki négy hónapon át egy fadobozba bezárva tartotta a nőt, míg ő dolgozott, a rendőrségnek nem sikerült elfognia, Sutton nem kapott rendőri védelmet.

A CNN azt írja, a hatóságok nem is tudták, hogy Suttonék Clintonban élnek, ellenben a gyilkossággal vádolt James Barton Horn ismerte a nő rokonait, tudta, hol keresse Suttont. 

Horn ellen elfogatóparancsot adtak ki, egyelőre nem bukkantak a férfi nyomára. Noha nincs rá bizonyíték, hogy valaki más is érintett lenne a kettős gyilkosságban, a hatóságok úgy vélik, Hornnak tettestársa lehet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.