Fadobozban tartotta fogva barátnőjét

A Missouri állambeli Sedaliában élő nő négy hónapig volt a párja foglya. Csütörtökön sikerült megszöknie és értesítenie a rendőrséget. A férfi elmenekült, nagy erőkkel keresik.

A nő a vallomásában elmondta, hogy a barátja rendszeresen egy fadobozba zárta. Négy hónap után csütörtökön sikerült megszöknie. A rendőrök a házkutatás során megtalálták a nagy fadobozt, a 47 éves férfi, James Barton Horn, Jr. azonban már elmenekült.

Washington Post a helyi lapra hivatkozva azt írja, hogy a párkapcsolattal kezdetben minden rendben volt, de végül a férfi sehova nem engedte el a nőt. Az áldozat a vallomásában azt állította, hogy bár beszélhetett a szomszédokkal és a családjával is, a barátja ezeket a beszélgetéseket is ellenőrizte.

A hatóságok az áldozat nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit árultak el, hogy a nő hisztérikus állapotban volt a szabadulása után, de úgy tűnt, fizikailag rendben van.

A gyanúsított január óta zárta be barátnőjét egy fadobozba munkába menet előtt. Joshua Howell, a sedaliai rendőrség őrmestere szerint a fadobozt nyilvánvalóan úgy alakították ki, hogy egy ember elférjen benne. A férfit személyes szabadság korlátozása, testi sértés és szexuális bántalmazás vádjával körözik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.