Fotót közölt magáról és fiáról a gyerekrabló francia apa

Képet posztolt magáról és kisfiáról a Facebookra az a francia férfi, aki magyar feleségét megverte, majd közös gyereküket elhurcolta – írja a hvg.hu.

Free (vagyis szabad) - ezzel a felirattal rakott ki magáról és kisfiáról közös szelfifotót Patrick Royer, az a francia férfi, aki kedden délután vitte el ismeretlen helyre kétéves kisfiát, Varró Leon Bálintot.

Ahogy azt korábban megírtuk, a magyar kisfiút és francia apját a rendőrség körözi, mivel a feljelentés szerint Royes bántalmazta magyar feleségét, majd elrabolta a gyereket Szombathelyről, és azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Patrick Royer a rendőrség által közölt körözési fotón
Patrick Royer a rendőrség által közzétett körözési fotón

A rendőrség személyleírást és fotókat is mellékelt a körözésről szóló közleményhez, illetve közölték, hogy a férfi autójának rendszámában "szerepel a 444 számsor". Royes Facebook-oldalán ugyanakkor november 12-ei dátummal ott virít egy bárki által megtekinthető kép a kocsiról, melynek rendszáma is jól látszik: DH-444-PC.

Az ügy furcsasága, hogy az éjjel közölt közös fotót az apa magyar ismerősei közül is lájkolta valaki.

A police.hu rendőrségi honlap tájékoztatása szerint Patrick Royer ellen a Szombathelyi Járásbíróság pénteken nemzetközi körözést, európai elfogatóparancsot adott ki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.