Elraboltak egy kétéves gyereket Szombathelyről

Fél Szombathely egy kétéves magyar kisfiút keres, akit francia édesapja állítólag erőszakkal elvitt a bölcsőde elől. A rendőrség egyelőre részleteket nem árul el, de a lakosság segítségét kéri.

A gyerekrablást heves szóváltás előzte meg az egyik szombathelyi bölcsődében kedden délután öt körül. A szülők csúnyán összevesztek és kiabáltak egymással. Az apa ezt követően meg is ütötte a gyerek édesanyját, akinek eltörött az orrcsontja. A kétéves magyar kisfiút, Varró Leon Bálintot ezt követően francia állampolgárságú édesapja, a 46 éves Patrick Royer magával vitte, egyelőre ismeretlen helyre.

Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője azt mondta az üggyel kapcsolatban az MTI-nek, hogy szerinte az apa nem is az intézmény területéről vitte el a kisfiút. Azt mondta, kedd délután szokás szerint az édesanya érkezett a gyermekért, aki általában autóval vitte haza őt. Mivel aznap az utolsó távozók között voltak, a bölcsődei gondozó kikísérte az anyát és a gyereket, de nem tapasztalt semmi rendelleneset, tehát a támadás nem a bölcsődében, hanem távolabb történhetett.

A 46 éves Patrick Royer ismeretlen helyre vitte kisfiát

A 112 Emergency Press Hírügynökség információi szerint a 185 centiméter magas férfi feltehetőleg egy fehér, francia rendszámú Toyotával utazik, aminek a rendszámában szerepel a 444 számsor.

Varró Leon Bálintot keresik

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi, illetve a gyermek tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.