Férfinak adta ki magát, hogy tinilányokkal szexelhessen

Bizarr bűncselekményre derült fény Nagy-Britanniában, egy nő férfinak adta ki magát, hogy 12 és 17 év közötti tinilányokkal létesíthessen szexuális kapcsolatot.

Jennifer Staines egy közösségi oldalt hozott létre Jason névvel, hogy átverhesse a tinédzser lányokat. A 23 éves nő három lányt vert át, egyikükkel egy éves viszonya volt - írja az Independent. Azt egyelőre nem tudni, a lányok miért nem jöttek rá azonnal az átverésre.

A bristoli bírói testület szerint a rendőrség a házkutatások során egy műpéniszt is talált a fiatal lány lakásán, amit valószínűleg a közösüléseknél használhatott. Jennifer Stainest a bíróság bűnösnek találta szexuális zaklatás vádjában, ezért 39 hónap börtönbüntetésre ítélték. Mint kiderült, a vádlott a lányok képeivel is visszaélt.

Nem ez az első ilyen eset Nagy-Britanniában. Tavaly egy nőt 8 év börtönre ítéltek, amiért egyik ismerőse előtt férfinak adta magát. Gayle Newland magát egy Kye Fortune névre hallgató, rákbeteg férfinak tettetve megtévesztette áldozatát, és szexuális viszonyt létesített vele. A nő azért nem jött rá hónapokig az átverésre, mert az ismerőse szemét az együttlétek során bekötözte.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.