galéria megtekintése

Nyolc évet kapott, amiért magát férfinak tettetve szexelt barátnőjével

0 komment

NOL
NOL

Csütörtökön nyolc éves börtönbüntetésre ítélték Angliában azt a 25 éves nőt, aki műpénisszel csapta be az őt férfinak gondoló barátnőjét - írja a Daily Mail.

A marketing menedzserként dolgozó Gayle Newland magát egy Kye Fortune névre hallgató, rákbeteg férfinak tettetve jelölte be még 2011-ben vele egykorú barátnőjét. A becsapott fél ismerkedni kezdett a számára szimpatikus fiúval, akivel, bár együtt járt, kórházi kezelésekre hivatkozva nem találkozhatott 2013 tavaszáig.

Newland azt mondta a nőnek, hogy a kezelések során károsodásokat szenvedett, amiket nem szeretne, ha bárki látna. A barátnő beleegyezett abba, hogy bekötött szemmel fog várni „Kye-ra" egy hotelszobában.

A két nő ugyan régről ismerte egymást, de Newlandnek hangja elmélyítésével és nőies domborulatainak leszorításával és egy felcsatolható műpénisszel sikerült megtévesztenie áldozatát. A csalásra hónapokig nem derült fény, torzulására hivatkozva a „férfi" ugyanis mindig maszkot viselt, vagy a barátnőjét kérte meg arra, hogy intim helyzetekben takarja el a szemét.

 

A megtévesztett nőnek csak a tízedik együttlét során támadt gyanúja, amikor valami „furcsához" hozzáért. Ekkor letépte szeméről a kendőt és meglátta Gayle-t.

Az áldozat feljelentette Newlandet, aki a rendőrségen azzal védekezett, hogy ő csak segíteni akart barátnőjének, aki küzd a leszbikusságával. Newland ügyvédjei is arra építették a védelmet, hogy az áldozat valójában minden tudhatott, hisz ilyen sok ideig, intim viszony létestése mellett nem lehetett nem észrevenni a csalást.

A becsapott nő ezt tagadja, és azt mondta, hiába töltöttek együtt több mint 100 órát (nem csak szexszel), sosem szegte meg Kye játékszabályait, mert kétségbeesetten vágyott arra, hogy szeressék.

Mint az eljárás során kiderült, Gayle Newland nagyon alapos munkát végzett, az összetett csalást szinte úgy igazgatta, mint egy vállalkozást. Még külön telefonvonalakat is fenntartott, melyekről nem létező rokonok nevében küldött saját magának üzeneteket. A Facebookon is volt egy bátyja – a profilt természetesen ő hozta létre.

A leszbikus Gayle Newland 13 évesen találta ki alteregóját, mivel rájött arra, hogy lányként kevesebb az esélye a a nőkkel való ismerkedésben.

Hamis profilját 15 éves korában hozta létre. Ellopta egy amerikai férfi fotóját, magát félig latin, félig filippínó fiúnak hazudta és folyamatosan menedzselte hamis énjét, hogy a lányok ne fogjanak gyanút. A személyes találkozást azonban ilyen-olyan kifogásokkal mindig kerülte, csak telefonon és az interneten kommunikált. Egészen 2013-ig, amikor úgy döntött, ideje lefeküdni aktuális barátnőjével.

Az ügy azért is rendkívüli, mert a lány, aki végül lebuktatta és feljelentette, a való életben is ismerte őt. Az interneten azért fogadta Kye közeledését, mert volt közös ismerősük: Newland, aki egész véletlenül ugyan azon a napon született, mint az alteregója és még a kutyáik neve is megegyezett.

A fiatal nő, aki azt hitte, Kye mellett boldogságra lelt, még barátokat is szerzett a csaló szülővárosában, saját ismerőseinek és kollégáinak pedig úgy beszélt róla, mint a vőlegényéről. Miután kiderült, hogy több éven át kegyetlenül becsapták, az áldozat a legtöbb ismerősével megszakította a kapcsolatot, lelkileg összetört és bezárkózott.

A csütörtöki ítélethirdetéskor Roger Dutton bíró a Chester Királyi Bíróságon azt mondta, amit a vádlott tett, az egy naív és sebezhető ember kegyetlen és igazságtalan megtévesztése volt. „Te egy nagyon intelligens, ragaszkodó, ugyanakkor nagyon manipulatív, hamis, cselszövő és rendkívül elszánt fiatal nő vagy" – jellemezte a bíró Gayle Newlandet, akit nyolc éves börtönbüntetésre ítélt három rendbeli szexuális zaklatásért.

Az áldozat nem jelent meg személyesen a bíróságon, de felolvasták nyilatkozatát, melyben többek közt azt írta, Newland „megmérgezte" az életét és elvette tőle „fiatalságát és vitalitását".

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.