Facebookon akadtak ki a Magyarország, szeretlek! nézői

Tatár Csilla és Harsányi Levente vasárnap este mutatkozott be a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő csapatkapitányaként. A páros nem aratott nagy sikert a nézők körében, akik Jakupcseket és Csiszárt látnák szívesen a műsorban.

- Uncsi volt a műsor... Gabival és Jenővel sokkal jobb volt! Kérjük vissza őket!!! - írja egy kommentelő a vetélkedő tegnap esti adásáról a műsor Facebook-oldalán. Tatár Csilla és Harsányi Levente vasárnap este debütált csapatkapitányként a Duna TV Magyarország, szeretlek című vetélkedőjében. A nézők többségének azonban nem tetszett az alakításuk.

- Egyszer is szenvedés volt. HOVA LETT A NIVÓ.HOVA LETT a SZÓRAKOZTATÁS? Gabi, Jenő gyertek vissza!!! ... Nem jó választás volt a Csilla, valahogy nem neki való ez a műsor. A dalban hiába van baki ( nem is kevés ) de ő ott jól mutat - jegyzik meg a kommentelők.

Tatár Csilla és Harsányi Levente azután lett a Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya, hogy a köztévétől decemberben elbocsátották Jakupcsek Gabriellát, aki a vetélkedős szereplés mellett a Ridikül című műsort is vezette. A beszélgetős műsorban Jakupcseket Dióssy Klári váltotta, őt a visszajelzések alapján már kezdik megszokni a nézők:

- Nem jó választás volt a Csilla, valahogy nem neki való ez a műsor. A dalban hiába van baki ( nem is kevés ) de ő ott jól mutat. A Ridikülben a Klári viszont nagyon jó választás volt, aranyos és tökéletes. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.