Előbb elhagyta, most magához venné anyja a miskolci kisfiút

Továbbra is egymásra mutogat az édesanya és a gyerekeket vele közösen nevelő élettárs Gerzsonkával kapcsolatban. Mindketten azt állítják, a másik hagyta el a gyereket, akinek, mint kiderült, testvérei is vannak.

Blikknek nyilatkozva az anya, a harmincnégy éves Renáta elmesélte, hogy ismerősei elmondásából tudta meg, hogy eltűnt a fia. Ő az élettársánál hagyta a gyereket, aki elvitte játszani, majd haza már nem hozta – állította. Különválásukkor Renáta azért hagyta a férfinál mindkét gyerekét, mivel se munkája, se lakása nincsen.

Az élettárs, László másképp emlékszik a történtekre.

"Renáta a rendőrségen mindent rám akart kenni, pedig nem én vagyok a hibás. Mégis attól félek a legjobban, hogy a történtek miatt elveszítem a közös kislányunkat, Annát. Mindent megteszek azért, hogy tisztességben neveljem. Gerzsonkát lehet, hogy többet nem is láthatom, pedig nekem és a testvérének is nagyon hiány­zik" – mesélte.

Gerzson információink szerint egyelőre nevelőszülőkhöz került pénteken. Az asszony azonban nem mond le a gyerekéről. 

"Szeretném mindenféleképpen visszakapni a fiamat. De nemcsak Gerikét, hanem azokat is, akiket előtte elveszítettem. Ahhoz azonban kellene nekem egy lakás, amit tudnék fizetni, és persze valami munka" – vázolta a kilátásait.

Múlt hét kedden járókelők találtak rá a miskolci Stadion utcában egy 3 év körüli síró kisfiúra. A gyerek egyáltalán nem beszélt, viszont nem tűnt alultápláltnak, ruhája rendezett volt. Szüleit napokig kereste a magyar sajtó, mire édesanyját megtalálta a rendőrség. Arra egyelőre nincs magyarázat, hogy miért hagyták magára. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.