Élő adásban tájékoztatták Bowie exnejét

Csak hétfő este értesült David Bowie halálhíréről a zenész első felesége, a jelenleg a brit Channel5 csatorna Celebrity Big Brother valóságshow-jában szereplő Angie Barnett.

A 66 éves asszonyt a hétfő esti adás végén tájékoztatták élő adásban arról, hogy vasárnap, a rákkal való hosszas küzdelme után elhunyt David Bowie angol zenész, színész, zenei producer és zeneszerző – írja a Daily Mail.

Angie Barnett és Bowie 1970-től 1980-ig voltak házasok, egy közös gyermekük született, de Barnett a megromló családi viszonyok miatt sem exférjével, sem fiával nem tartotta már jó ideje a kapcsolatot.

„Évek óta nem láttam őt, úgyhogy nem csinálok nagy drámát... de úgy érzem, egy korszak lezárult most és ez nagyon szomorú" – mondta könnyek közt az asszony, aki a történtek ellenére úgy döntött, nem adja fel a játékot. A házban lévő többi hírességnek a történteket úgy kommentálta: A Csillagpor elment.

Bowie 1992-ben nősült újra. Második felesége a szomáliai származású modell, Iman Mohamed Abdulmajid. Közös lányuk, Alexandria Zahra „Lexi" Jones (Bowie polgári neve David Robert Jones) 2000-ben született.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.