Ellopták Schumacher orvosi kartonjait

Ismeretlen tettes tulajdonította el a grenoble-i kórházból Michael Schumacher kórlapját - közölte hétfő este Sabine Kehm, a korábbi Forma-1-es világbajnok menedzsere.

Michael Schumacher - Tony Gentile / Reuters

 

Mint mondta, az ismeretlen tettes lapoknak kínálta fel megvételre az iratokat, azonban egyelőre nem tudni, hogy valóban az eredeti példányról van-e szó. Megerősítette, hogy a leletek valóban eltűntek, és már feljelentést is tettek a rendőrségen emiatt.

Kehm figyelmeztetett, hogy a bizalmas orvostitkok közlése bűncselekmény, és büntetőjogi következményekkel jár, és hogy minden lehetséges eszközzel fel fognak lépni az ellen, aki az adatokat publikálja.

Mint arról mi is beszámoltunk, a hétszeres világbajnok pilóta már nincs kómában. Családja június 16-án adott ki közleményt arról, hogy a 45 éves sportoló elhagyta a grenoble-i kórházat, rehabilitációs kezelését pedig a lausanne-i kórházban folytatják.

Noha jobban van, és családját is megismeri, a szakemberek szerint rehabilitációja hónapokig, de akár évekig is eltarthat, és még mindig nem biztos, hogy teljesen fel fog épülni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.