Elítélték a foghúzós szadistát

A minap elítélték Új-Zélandon azt a férfit, aki több szeretőjének is erőszakkal kihúzta a fogát, mivel vonzódott a fogatlan nőkhöz.

Philip Lyle Hansent hat évre ítélték. Az ügyben eljáró bíró elmondta, az ítélethozatal épp oly bizarr volt, mint az ügy, melyhez foghatóval pályafutása során még nem találkozott. A férfit kínzásért küldik börtönbe.

Az 56 éves Hansen a vádirat szerint 1988-tól 2001-ig legalább négy nőben tett maradandó kárt brutális szexjátékai közben. Hansen, aki a kikötözős és orvosos szerepjátékokat szereti, erősen vonzódik a kissé elhízott, fogatlan nőkhöz. Hogy fétisének hódolhasson, megpróbálta „létrehozni" ideálját.

Egyik partnernőjének például hat fogát húzta ki úgy, hogy a nőt védekezésre képtelen állapotba hozta, egy autó ajtajának szorította és mindenféle érzéstelenítés és orvosi képzettség nélkül esett neki egy csavarhúzóval. Az sem érdekelte, hogy áldozatai üvöltenek a fájdalomtól.

2012 decemberében tartóztatták le. Az eljárás során Hansen azzal védekezett, hogy csak segíteni akart a nőkön. Állítása szerint egyik volt barátnője állandóan panaszkodott a fogfájásra, ezt akarta orvosolni, az áldozat viszont tagadta, hogy beleegyezett volna a dologba.

A nyomozás során a férfi lefoglalt számítógépén számos bizonyítékát találták perverziójának. Az interneten például több mint 600 alkalommal keresett rá olyan kulcsszavakra, mint a foghúzás és a fogászat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.