Csavarhúzóval esett a nők fogainak

„Megragadta a csavarhúzót és elkezdett a hátsó ínyemnél turkálni" – mesélte az egyik áldozat, akit egy ötvenhat éves új-zélandi férfi szabadított meg fogaitól, mert az izgatta fel, ha fogatlan nőkkel létesíthet szexuális kapcsolatot.

Philip Lyle Hansen több nőn is elvégzett hasonló beavatkozást. Az új-zélandi férfi azzal védekezett a bíróságon, hogy csak segíteni akart az áldozatainak, és ártatlannak vallotta magát 11 vádpontban – számol be a Mirror.

A wellingtoni kerületi bíróságon azonban elmondták, hogy a vádlott azért esett neki a hölgyek fogainak csavarhúzóval és harapófogóval, mert tetszettek neki a fogatlan nők. Hansen egykori barátnője – aki nem akarta felvállalni nevét – a szerdai tárgyaláson megjegyezte, hogy ő nem járult hozzá ahhoz, hogy a férfi kihúzza a fogait.

„Tetszenek neki a fogatlan nők" – mondta Sally Carter ügyész a tárgyalás nyitóbeszédében, aki felhívta az esküdtszék figyelmét arra, hogy Hansen valószínűleg a fogatlan nők megszállottja.

A bírósági tárgyaláson egy videót is levetítettek, amelyben az egyik áldozat arról beszél, Hansen hogyan esett neki, és távolította el a hátsó fogati. A férfi a nőt egy autó ajtajához szorította, és kihúzta a nő hat hátsó fogát, majd a vérzést egy olajos ronggyal próbálta elállítani miközben szexeltek.

„Egy csavarhúzót vett a kezébe, majd hátradöntötte a fejem" – mondja a nő a videóban, aki hozzátette, hogy bár már műfogai voltak, a férfi a maradék bölcsességfogait is eltávolította. Az áldozat elmondása szerint nem saját akaratából nyitotta ki a száját, hanem mert nem volt más választása. Hansen ügyvédje ezzel szemben azt állítja, hogy a nő nem tiltakozott, mikor a férfi nekiesett a fogainak, és kihúzta őket.

Az ügyvéd szerint ügyfele csak segíteni akart egykori barátnőjének, mert az arra panaszkodott, hogy a fogai problémát okoznak neki. Az áldozat a védelem ezen állítását is cáfolta.

Hansent 2012 decemberében tartóztatták le, ügye azóta tart. A vád szerint az új-zélandi férfi 1988 és 2011 több áldozatán végzett el - akaratuk ellenére - fogászati beavatkozást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.