Elfogták a darabolós gyilkost: nő a gyanúsított

Ujjlenyomatok alapján azonosították az áldozatot, így jutottak el az élettársához, aki a gyanú szerint indulatból ölte meg párját.

A BRFK nyomozói elfogták annak a brutális gyilkosságnak a feltételezett elkövetőjét, amelynek nyomait hétfőn fedezte fel a rendőrség, miután guberálók emberi maradványokat találtak a XVIII. kerületben. A hulladéktároló konténerek körül felhalmozott szemétben zsákokba csomagolva láthatóan nem orvosilag eltávolított kezek és lábak kerültek elő egy zsákból.

A rendőrségnek sikerült az ujjnyomai alapján azonosítani az áldozatot, aki – ezek szerint – ismert lehetett a rendőrség előtt, azt azonban egyelőre nem tudni, milyen bűncselekményeket követett el korábban.

A nyomozók az áldozat környezetében kezdték keresni a tettest, mivel – miként azt a lapunk által megkérdezett nyomozók tapasztalataik alapján elmondták – a darabolós gyilkosságok tettese és áldozata között rendszerint szoros kapcsolat áll fenn. Úgy tudjuk, most is ez történt: a gyilkossággal a rendőrség az áldozat élettársát gyanúsítja, aki nem hivatalos forrásaink szerint indulatból ölte meg párját, majd próbálta meg eltüntetni annak testrészeit.

A gyanúsított a rendőröknek elmondta: hosszan tartó rossz viszony volt közte és a meggyilkolt férfi között az alkoholizálás és a sértett agresszivitása miatt. A nő azt állította, a darabolás konkrét körülményeire nem emlékszik, így a most is folyó szemle feladata a bűntett részleteinek feltárása.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.