Életképes csecsemőit ölte meg a nő

Nyolc holtan talált újszülöttjéből hat életképesen született annak a német nőnek, akit múlt hét pénteken tartóztattak le, miután a holttestek előkerültek egykori otthonából Bajorországban.

Az intenzív törvényszéki patológiás vizsgálatok nem tudták egyértelműen megállapítani a csecsemők nemét, haláluk időpontját és pontos okát. A Bild úgy értesült, hogy ezen információkra még hónapokat kell várni, de egyes kérdések talán sosem lesznek megválaszolva.

Ellenben az, hogy ki volt a babák apja, négy héten belül kiderül, akkorra lesz eredménye a DNS-vizsgálatoknak. A német sajtó által csak Horror-anyának nevezett, 45 éves Andrea G.-t pénteken tartóztatták le, miután egy albérlő csecsemők földi maradványaira bukkant a bajorországi Wallenfels egyik házában. Az épület tulajdonosa Andrea G. mészárosként dolgozó férje, három gyermekének apja, az 55 éves Johann G. A nő szeptember végén egy nagy családi veszekedés után költözött el otthonról ismeretlen helyre. A pár 18 éve élt együtt, Andrea két gyermeket hozott a házasságba.

Az asszony korábban ittas állapotban tett rá utalást, hogy a házban holttestek vannak elrejtve. Ezt hallották az albérlők is, s miután a zacskókba és törülközőkbe csomagolt, dobozba rejtett babák szerdáról csütörtökre virradó éjjel előkerültek, erről tájékoztatták a rendőrséget is.

A nő ellen körözést adtak ki. Letartóztatása után beismerte, hogy a gyermekeket ő szülte, és azt is, hogy saját kezével végzett velük.

Bár a nő kihallgatása során nem vallott a férjére, az ügyészség szerint a férfi is gyanú alatt áll, hisz alig elképzelhető, hogy ilyen hosszú időn át nem vette észre felesége gyakori terhességeit.

A gyerekek temetése valószínűleg évek múlva lehetséges csak, mivel amíg az ügy nem zárul le, a holttesteket az erlangeni törvényszéki intézetben fogják tárolni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.