Hét halott babát találtak egy bajorországi házban

Összesen hét kisbaba holttestét találták meg egy házban csütörtökön a 8000-es lélekszámú bajorországi Wallenfelsben – írja a Bild.

A helyi rendőrségre délután négy óra magasságában érkezett be a hívás, hogy két kisgyermek holttestét találták meg egy dobozban. A házhoz riasztották a mentőket is, ám ők már nem tehettek semmit, a gyermekek régóta halottak voltak.

„Amit láttunk, arról soha többé nem fogunk beszélni" – mondta az épület egyik, sokkos állapotban lévő tulajdonosa.

A helyszínelés nem sokkal éjfél előtt ért véget, a holttesteket koporsóban szállították el. A babák maradványait igazságügyi orvos szakértők vizsgálják, hogy meg tudják állapítani a nemüket és a haláluk idejét.

Pénteken kiderült, hogy több halott babát is rejtett a ház: összesen hét csecsemő maradványait találták meg egy olyan szobában, melyet korábban szaunának használtak.

A Bild úgy értesült, hogy a nyomozók intenzíven keresik a ház egyik tulajdonosának ex-feleségét, Andrea G.-t. A büntetlen előéletű, többgyerekes nő azonban egy óriási veszekedés után több hete elköltözött, új lakcíme pedig a rendőrség előtt ismeretlen.

A 45 éves asszony ittas állapotban több alkalommal tett rá utalást, hogy a házban valahol holttestek vannak elrejtve. Ezt az egyik albérlő, Diana W. is hallotta. A nő volt az, aki átkutatott több szobát is, így talált rá a gyerekek maradványaira.

Az asszonyról annyit tudni, hogy 18 évig élt együtt férjével a házban és ez idő alatt három gyermekük született, másik kapcsolataiból pedig további kettő is volt neki. A nő állítólag gyakran volt terhes, de állapotát ügyesen titkolta az emberek előtt.

„Nekem egyszer azt mondta, négyszer is elvetélt" – állítja egy szemtanú a bulvárlapnak. Az biztos, hogy a közösség csak négy egészséges gyermekét ismerte, a családot pedig barátságosnak és udvariasnak tartották a szomszédjaik.

Az alig több mint 3000 lakosú békés kis települést súlyosan megrázta az eset. A polgármester azt nyilatkozta, jelenleg a szomorúság uralkodik rajtuk a gyerekek miatt, akiket nem hagytak élni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.