Egy másik gyermeket is megölt a menekült kisfiú gyilkosa

Egy másik gyilkosságot is beismert az a 32 éves férfi, akit egy menekült kisfiú meggyilkolása miatt vettek őrizetbe Németországban. A német sajtóban csak Silvio S.-ként szereplő gyanúsított nemcsak a négyéves, albán nemzetiségű Mohamed Januzit ölte meg, hanem egy júliusban eltűnt, Elias nevű hatéves fiú halálát is ő okozta – derül ki a Reuters jelentéséből.

A hírügynökség értesülése szerint a rendőrök a gyanúsított édesanyjától kapott információ alapján fogták el a gyilkost, aki otthon beszélt arról, hogy köze van Mohamed elrablásához. A fiú holttestét Silvio S. kocsijának csomagtartójában találták meg, másik áldozatát, Eliast pedig a veteményeskertben ásta el.

Mohamed még október elsején tűnt el. A menedékkérők ellátásáért felelős tartományi egészségügyi és szociális hivatal (LAGeSo) moabiti központi épületénél látták utoljára. Ott hónapok óta tömegek várnak a regisztrációra vagy ügyeik intézésére. A gyermek az édesanyjával és két testvérével volt ott, és a nagy kavarodásban elveszett. Hetekig nyomát sem találták, pedig az eset nagy nyilvánosságot kapott, és 250-nél is több különböző információ érkezett a rendőrségre a lakosságtól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.