Egy férfi csalta el a 11 éves egri lányt

A Blikk információi szerint nem hazudott az anyai megérzés, és valóban egy férfi csalta el húsvét hétfőn otthonról a kiskorú H. Boglárkát, akit a rendőrség is keresett.

Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, épségben megtalálták a rendőrök azt a 11 éves kislányt, aki édesanyja elmondása szerint minden gyanús előjel nélkül eltűnt otthonról hétfő kora délután. A rendőrség kedden szűkszavúan azt közölte honlapján, hogy a lányra állampolgári bejelentés révén bukkantak egy felsőtárkányi vendéglátóhelyen.

Mint a Blikk megtudta, egy panzióról van szó, melynek tulajdonosa értesítette a rendőrséget, amikor a hírekben meglátta Bogi képét. A kislány és egy vele érkező férfi hétfőn jelentkezett be, az éjszakát ott töltötték.

Ha a 11 éves lány és a férfi között szexuális viszony létesült, az bűncselekménynek számít akkor is, ha konszenzusos volt az együttlét. A csábítót kiskorúval szemben elkövetett szexuális erőszakért ítélhetik el. Arról egyelőre nincs információ, hogy őrizetbe vettek-e bárkit az üggyel kapcsolatban, így az sem biztos, hogy a gyereket elcsaló férfi a panzióban tartózkodott még, amikor a lányért megérkeztek a rendőrök.

Mint azt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől szerda kora délután megtudtuk, az egri rendőrség az eltűnés minden körülményét vizsgálja, ám mivel büntetőeljárás senki ellen nem indult megkeresésünkig, bővebb tájékoztatást nem kaphattunk. A fenti sajtóértesüléseket tehát megerősíteni,és cáfolni sem kívánták. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.