Megtalálták a 11 éves Bogit

Kedden kora délután megtalálták a rendőrök azt a 11 éves egri kislányt, aki húsvét hétfőn távozott ismeretlen helyre az otthonából.

A 11 éves H. Boglárkát állampolgári bejelentés nyomán találta meg a rendőrség egy felsőtárkányi vendéglátóhelyen. A gyermek sértetlen, az ügy további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja - írja honlapján a rendőrség

A kislány édesanyja kedd délelőtt az Agria Tv-nek azt nyilatkozta, hogy húsvét hétfőn szűk családi körben pihentek otthon és semmilyen előjele nem volt Bogi eltűnésének, amivel csak akkor szembesült, amikor bement a gyermek szobájába. Az asszony elmondta, hogy a nagyobbik lányával előbb a kertbe néztek körül, majd a városban keresték Bogit, s mivel nem találták sehol, egy-két óra elteltével értesítették a rendőrséget.

A rokonok és ismerősök nem látták a lányt, aki csak egy iPad-et vitt magával, telefonja nem is volt. Édesanyja elmondása alapján Bogi otthonülős gyerek, egyedül soha nem ment sehová. Az asszony hangulatingadozásokról sem tudott beszámolni: a kislány sem szomorúnak, sem kimondottan vidámnak nem látszott eltűnését megelőzően.

A kislányt a rendőrség kutyákkal kezdte keresni azonnal, de a nyomát egy buszmegállónál elvesztették. Az iPad-et sem tudták bemérni, mivel volt internet-hozzáférés. Bogi nem volt fent a Facebookon, mivel kiskorú, nem is engedték meg neki, édesanyja mégis attól tart, hogy valamilyen csatornán megismerhetett egy férfit, aki módszeresen elcsalta otthonról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.