Charlie Sheen lehet a HIV-pozitív hollywoodi sztár

A színész kedd reggel ad interjút az NBC Today című műsorában, ahol állítólag erről fog bejelentést fog tenni. Az Enquirer magazin tudni véli, hogy ő az titokzatos hollywoodi sztár, akiről már a múlt héten több helyen megjelent, hogy évek óta hordozza a vírust.

National Enquirer 18 hónapos nyomozás után rántotta le a leplet az ötven éves sztár titkáról. Értesüléseik szerint Charlie Sheen évek óta HIV-pozitív. A színész mindig is híres volt kicsapongó életmódjáról, saját bevallása szerint ötezer szeretője volt. Számos színésznő, pornósztár, rajongó - mindkét nemből - megfordult az ágyában. A lap szerint Sheennek eddig  több millió dollárjába került, hogy titokban tartsa a betegségét. 

„Charlie elpusztíthatatlannak hiszi magát és nem tett semmilyen óvintézkedést akkor sem, amikor a fertőzés szempontjából nagy kockázatot jelentő szexuális aktusokban vett részt" - állítja a színész egy közeli barátja. 

Charlie Sheen épp egy partira érkezik 2012-ben
Charlie Sheen épp egy partira érkezik 2012-ben
Gus Ruelas / Reuters

A magazinnak majd egy tucat különböző forrás erősítette meg, hogy a színész bevallotta nekik, hogy HIV-vírus hordozója. A lap minden esetben szigorú vizsgálatnak vette alá az alanyokat, többek közt egy független szakértő vezette hazugságvizsgálatnak.

Korábbi felesége, Brooke Mueller, akitől ikerfiai születtek, azt állítja, hogy "valószínűleg" megfertőzte őt a vírussal. „Nem tudom kezelni a HIV-ről szóló hírt. Alig hat hónapja állapították meg nálam a szembetegséget és most meg Charlie lehet, hogy megfertőzött HIV-vel..."- írta egy SMS-üzenetben.

Az újság legalább négy olyan nőt talált, akinek Sheen elárulta, hogy hordozza a vírust. Az egyik szexpartnerének bizonyíthatóan fizetett egy titoktartási szerződés keretében. Ezen kívül sok per van folyamatban ellene a betegség kapcsán.

„Charlie rengeteg nővel lefeküdt azóta, hogy tudja, hogy beteg, anélkül, hogy tájékoztatta volna őket a halálos betegségéről" - mondta el az egyik lapnak nyilatkozó forrás.

A felnőttfilmekben szereplő Scottine Ross négy hónapig nem tudott róla, hogy Sheen fertőzött és ezidő alatt védekezés nélkül szexelt vele.

Az Enquirer már tavaly novemberben lehozta, hogy a színész betegsége nyílt titok Hollywoodban, azonban Sheen tagadta a vádakat.

Sheen, aki nem tudja, hogy került kapcsolatba a vírussal amiatt aggódik, hogy a „színészi zsenialitását” elfelejtik - magyarázza az egyik lapnak nyilatkozó. „A legjobban attól fél, hogy nem úgy fognak rá emlékezni, mint a nagy színészre, hanem mint olyasvalakire, aki fertőzött volt.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.