„Borzalmas dolgot tettem” - megszólalt a gyerekmolesztálással vádolt sorozatszínész

„40 évvel ezelőtt borzalmas dolgot tettem, amit szörnyen sajnálok” - írja közleményében Stephen Collins, a Hetedik mennyország című sorozatból ismert színész.

Collins volt felesége, Faye Grant októberben tette közzé azt a felvételt, amelyen a 7th heaven, vagyis a Hetedik mennyország egyik főszereplője, Stephen Collins beismeri, hogy kislányokat molesztált.

A nő 2012-ben, egy házassági terápián rögzítette az elhangzottakat férje és a terapeuta tudta nélkül.

„Úgy döntöttem, nyilvánosság elé állok, mert két hónappal ezelőtt több sajtóorgánum is bemutatta a volt feleségem által 2012 januárjában, egy párterápián készített felvételt. (...) Hallható, ahogy elmondom, mi történt 20, 32 és 40 évvel ezelőtt. A hanganyag nyilvánosságra kerülése olyan gyanúsítgatásokhoz és feltételezésekhez vezetett, melyek messze túlmutatnak azon, ami valójában történt. Bármily nehéz is ez, azt szeretném, ha az emberek tudnák, mit tettem” - írja a 67 éves színész, aki megjegyzi, nem tudta, hogyan is kérjen bocsánatot az érintett nőktől.

„15 évvel az egyik eset után lehetőségem nyílt elnézést kérni az egyik lánytól. Rendkívül kedves volt. De a kezelésem során   rájöttem, hogy a személyes bocsánatkérés többet árthat, mint használ, hiszen régi sebeket tépek fel, így úgy döntöttem, a másik két nőt - egyikük most az 50-es, a másikuk pedig a 30-as éveiben jár - nem keresem fel.

A közlemény teljes szövegét a People magazin pénteki számában közli majd. 

Collins karrierje az ügy kirobbanása után gyakorlatilag azonnal összeomlott, kirúgták a most készülő Ted 2 című film stábjából, az éppen futó műsorait pedig levették a képernyőről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.