Gyerekeket molesztált a népszerű sorozatsztár

Stephen Collins a Hetedik mennyország jószívű lelkipásztoraként él tévénézők millióinak fejében, de a most 76 éves színész felesége sötét titkokat osztott meg.

Néhány napja robbant a bomba, miszerint a 90-es években népszerű tévésorozat, a 7th heaven egyik főszereplője, Stephen Collins kislányokat molesztált. A múltbeli esetekre egy kiszivárgott hangfelvétel derített fényt, ami állítólag a színész feleségétől származik. A pár éppen válófélben van, az asszony, Faye Grant tagadja, hogy a felvételt ő hozta volna nyilvánosságra.

A felvétel amúgy Collins tudta nélkül készült egy házassági terápián még 2012-ben. Ez az eljárás amúgy nem ütközik törvénybe Kaliforniában, amennyiben alapos ok van arra, hogy a titkos hangrögzítés valamilyen bűncselekményt leplezzen le - írja az US Weekly.

Collins bevallotta, hogy több alkalommal molesztált kislányokat, egyikük ráadásul az első feleségének rokona volt, amikor a gyerek 11, 12 és 13 éves volt. A színész áldozatai között voltak Los Angeles-i és New York-i kislányok is, akik a zaklatás idején mind 12-13 évesek voltak. A felvételen elhangzik az is, hogy előfordult, hogy a színész a kislányok kezét a péniszére tette.

A rendőrség vizsgálatot kezdett.

Collins karrierje az ügy kirobbanása után gyakorlatilag azonnal összeomlott, kirúgták a most készülő Ted 2 című film stábjából, az éppen futó műsorait pedig levették a képernyőről.

A színész ügyvédje szerint a feleség régóta zsarolja a színészt a felvétellel, így próbált meg minél több pénzt kicsikarni a válás során. A nő persze tagad, azt állítja, sosem tartott igényt többre a közös vagyon felénél, azonban úgy tűnik, nem a békés válás híve: Grant nem átallotta a bulvárlapoknak azt nyilatkozni, hogy a férjének saját gyermekükkel kapcsolatban isvérfertőző gondolatai voltak. A nő szerint férje állítólag örült, hogy nem fiúk született, mert nem biztos, hogy meg tudta volna állni, hogy ne létesítsen a fiával orális szexet.

A színész kétszer nősült. A mostani feleségétől egy gyermeke született.

A Daily Mail cikke szerint barátai és csalágtagjai nagyon aggódnak, attól tartanak, Collins esetleg öngyilkosságot követ el. A Hetedik mennyország stábja egyelőre kiállt a színész mellett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.