Betört Pécsre az Iszlám Állam?

Arab felirat és a szunnita szélsőséges szervezet logója jelent meg a Pécsi Kistérségi Társulás és a pécsi Zengő együttes honlapján.

„Mindenhol ott vagyunk :) ” - áll az arab nyelvű üzenetben, miközben kísérőzeneként arab a capella zene szól - írja a Bama. Hogy pontosan mi ez a szám, azt egyelőre nem sikerült kideríteni a portálnak, amely azt írja, nem tudni, valóban az IS áll-e a honlapok elleni támadás hátterében vagy csak hackerek szórakoznak.

Májusban harcba szállhatunk az IS ellen

Április közepére kerülhet döntési helyzetbe az Országgyűlés: hozzájárul-e ahhoz, hogy magyar katonák vegyenek részt az Iszlám Állam elleni nyugati koalícióban – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedd reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Mint mondta, így május közepén, végén indulhat az a száz magyar katona Észak-Irak kurdisztáni régiójába, akik őrzés-védelmi feladatokat látnak el, egy további, ötvenfős egység idehaza készenlétben áll. Jelezte: a honvédség vezetői e hónap második felében utaznak szemlére a magyar katonák lehetséges bevetésének helyszíneire.

A Bama úgy tudja, a Pécsi Kistérségi Társulás kedden feljelentést tett a rendőrségen két honlap feltörése miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.