Balhé a paradicsomban - újabb A-listás pár válik szét?

Demi Moore és Ashton Kutcher a pletykák szerint komoly gondokkal küzd. Úgy tűnik, a 33 éves színész félrekacsingat, és nem ez az első alkalom, hogy megcsalja a nála 15 évvel idősebb feleségét.

A People magazin úgy tudja, a pár már hónapok óta külön él, és a hatodik házassági évfordulójukat sem ünnepelték együtt szeptember 24-én. A források szerint Demi Moore New Yorkban volt, hogy egy mellrák elleni kampányhoz készített kisfilmjét promotálja, míg férje a szeptember 23-ai hétvégén San Diego-ban múlatta az időt.

A két sztár még 2003-ban kezdett el randizgatni, aztán 2005-ben össze is házasodtak. Korábban is pletykáltak már arról, hogy Kutcher nem az a hűséges fajta, azonban most minden eddiginél jobban támadják őt az amerikai bulvárlapok. Egy évvel ezelőtt a Twitteren reagált az őt ért vádakra. Előbb csak arról írt, hogy szerinte a sajtószabadság nem azt jelenti, hogy a bulvárlapok következmények nélkül írhatnak légből kapott dolgokat, majd később az ügyvédjét is megemlítette. "Azt hiszem, azzal, hogy a Star magazin azt állította, hűtlen voltam, rágalmazást, becsületsértést követett el." - írta.

Ez alkalommal Moore és Kutcher Twitterei hallgatnak a dologról.

 

 

Demi Moore és Ashton Kutcher - a sztárpár házassága is kudarcba fulladt
Actress Demi Moore (L) and her husband actor Ashton Kutcher (R) attend a news conference at the United Nations Headquarters in New York, November 4, 2010. Kutcher and Moore are kicking off the launch of the UN Voluntary Trust Fund for Victims of Trafficking in Persons. The Trust Fund will provide humanitarian, legal and financial aid to victims of trafficking and will be administered by the UN Office on Drugs and Crime. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: POLITICS ENTERTAINMENT SOCIETY IMAGES OF THE DAY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.