Az összeomlott Gesztesit Joshi Bharat vigasztalta

Gesztesi Károly a TV2 Mokkájában egy elég zavaros interjút adott Vujity Tvrtkónak hétfő reggel, majd a Bors információi szerint a csatorna udvarán az indiai műsorvezető próbált lelki segélyt nyújtani neki.

A múlt héten egy győri előadásra nem érkezett meg a színész, majd alkoholproblémáiról röppentek fel hírek. Az ezt követő szegedi fellépésre pedig már a szervezők kíséretében utazott, hogy biztosan odaérjen. 

A Mokka műsorvezetője szerint Gesztesi maga kérte, hogy elmondhassa, mi is történt valójában. Ehelyett egy eléggé zavaros interjút adott, és egy korántsem megnyugtató kép rajzolódott ki a színész jelenlegi állapotáról. 

tízpercnyi beszélgetésben Gesztesi elárulta, hogy az éjszakát egy gyönyörű nővel töltötte, hogy az Omszki-tóra jár le futni és hogy egyáltalán nincsenek alkohol problémái, ellenben a takarítónője tíz tojásból szokott neki készíteni kolbászos rántottát. A kissé kizökkent Tvrtkó a ki honnan jött kérdéskörnél zárta le a beszélgetést.

A Bors riportere szerint ezután Gesztesi Joshi Bharattal beszélgetett a stúdió udvarán, egy papírköteget mutatott neki, majd hevesen gesztikulált. Az újságíró szerint a színész a könnyeivel küszködött.

"Karcsi nincs jó lelkiállapotban, az adás után beszélgettünk a TV2 előtt. Próbáltam neki segíteni tanácsokkal, és azt is elmondtam, hogy sose felejtse el, a gyerekei a jövő, miattuk is próbáljon meg talpra állni. Végül ő is adott nekem ajándékot: a TV2 előtt Márai Sándortól olvasta fel nekem a Mennyből az angyalt, amit 1956-ban, New Yorkban alkotott az író-költő" – mesélte az eset kapcsán az indiai származású műsorvezető.

A lapnak nyilatkozó másik forrás szerint Gesztesi a Liptaival való szakítás óta nem tud lábra állni.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.