Az oroszok szerint béranya szülhetett Kate Middleton helyett

A Kreml-párti Komszomolszkaja Pravda című orosz újság néhány női olvasója szerint képtelenség, hogy alig pár órával a szülés után olyan jól nézzen ki valaki, mint Kate Middleton. Volt, aki szerint nem szombaton jött világra a kicsi, más azt mondta, a hercegné nem is volt terhes.

„Ez a baba legalább háromnapos. Nincs semmi, még ha a legjobb orvosok is segédkeznek, ami lehetővé tenné, hogy egy nő talpra álljon öt órával a szülés után”- idézi a brit Mirror az egyik orosz nőt. Véleményével nincs egyedül. Egy másik nő is megjegyzi, hogy ha valóban természetes úton szült Katalin cambridge-i hercegné, akkor arra biztosan nem szombaton került sor, hanem néhány nappal korábban.

Fotó: Reuters

Más azt állítja, ragyogó külsejéből arra lehet következtetni, hogy Kate Middleton nem is volt várandós, és egy béranya szülte meg a kislányt, akinek nevét várhatóan ma hozzák nyilvánosságra.

„Még ha a szülés könnyen is ment, a nők aludni szeretnének utána néhány órát. Ez egy mese, amit a család mutat” - jegyzi meg valaki.

Fotó: Suzanne Plunkett / Reuters

Azt is többen szóvá tették, hogy újszülötthöz képest nagy a baba, többen 7-10 naposnak saccolták a nyilvánosságra került fotók alapján.

Ahogy arról beszámoltunk, május 2-án, szombaton, az észak-londoni Paddington patinás kórházának, a St. Mary'snek a Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján megszületett Vilmos herceg és Kate Middleton kislánya. Middleton szülés után néhány órával, magassarkúban, makulátlan külsővel hagyta el a kórházat, karján az újszülöttel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.