Alvó vadászt hitt öngyilkos merénylőnek a TEK?

Kommandósok törtek egy 65 éves fővárosi férfira vasárnap, aki azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát. Mire a TEK munkatársai kiértek a helyszínre, a vadász már rég aludt.

Az idős férfit elhagyta az élettársa, és úgy érezte, nem tud tovább nélküle élni, ezért azt tervezte, megöli magát. Felhívta családját, közölte, hogy fegyverrel végez magával.

Bors szerint a rokonok megijedtek, ezért azonnal az Ungvár utcai lakáshoz siettek, de az ajtót nem tudták kinyitni, ezért a rendőrséghez fordultak.

A járőrök helyett azonban a TEK kommandósai lepték el a társasházat, és betörték a lakás ajtaját:

– Egyszer csak azt vettük észre, hogy a házat ellepték a kommandósok. Majd felmentek a negyedik emeletre, és betörték az ajtót. Most is látszik, hogy teljesen tönkrement. Velünk udvariasak voltak. Szóltak, hogy ne jöjjünk ki a lakásból – mondta egy házban lakó idős hölgy.

A lap információi szerint a férfi begyógyszerezte magát, és már rég az igazak álmát aludta, amikor a kommandósok betörtek a lakásába. A ház lakói szerint fegyvere is volt, mert vadászként dolgozott.

Az öngyilkossággal fenyegetőző férfit előállították, és jelenleg kórházban ápolják. 

A TEK-nek nem ez az első "nagy" fogása. Körülbelül egy hete a kommandósok egy bombalaborra csaptak le, és lőfegyvereket foglaltak le két szélsőséges csoportnál. Az egyik társaságról kiderült, hogy csak fanatikus történelemrajongók, és gyűjtik a régi fegyvereket. Pintér Sándor belügyminiszter szerint a TEK munkatársai egy kormánytag elleni merényletet előztek meg.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.