Adófizetők pénzéből lesz főiskolás a modellgyilkos

Jól érzi magát a börtönben T. Adrienn, mert felvették az egri Eszterházy Károly Főiskola tanárképző szakára. A gyilkosságért tizenkét évre elítélt nő gyerekeket tanítana.

"Mindenkinek jár az esély, hogy tiszta lappal kezdjen új életet, miután letöltötte a büntetését - mondta a Blikknek Kamarás Péter, a huszonnégy éves nő ügyvédje, aki hozzátette, Adriennek nem lesz könnyű az újrakezdés, hiszen büntetett előéletű marad.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Szabó Dézi fotómodellt B. László és T. Adrienn ölték meg 2008. augusztus 11-én. A gyilkosok drog hatása alatt követték el tettüket, 58 szúrással, vágással végeztek ismerősükkel. A gyilkosság előtt Adriennek még érettségije sem volt, a rács mögött határozta el, hogy leteszi a vizsgákat. Ha a fiatal nő elvégzi a főiskolát, szinte biztos, hogy nem taníthat iskolában, hiszen a tanári állás betöltéséhez erkölcsi bizonyítványra van szükség. Bár Adrienn 12 évet kapott a kalocsai börtönben, alig két év múlva szabadulhat a rácsok mögül.

A Blikk megkereste a meggyilkolt fotómodell egyik rokonát, aki azt mondta, Dézinek is voltak álmai, amelyek halála miatt nem tudott megválósítani. "Felháborító, hogy egy gyilkos tanulmányait mi fizetjük" – jegyezte meg a rokon, aki nem tudja elképzelni, hogy egy gyilkos gyerekeket tanítson.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.