A Balatonba is jutott az öngyilkos fiú hamvaiból

Magyarországra is eljutottak annak az amerikai fiatalembernek a hamvai, akinek a szülei három évvel a halála után világ körüli utat szerveztek neki.

Ahogy azt hétfőn megírtuk, CJ Twomey hamvai szüleinek és sok ezer együttérző embernek köszönhetően hét kontinens legszebb vidékeire jutottak el. Kollégánk a Scattering CJ Facebook oldalon kiszúrta, hogy Magyarországról ketten is segítettek a családnak. A Benita nevű felhasználó a Balatont, Shamus pedig Szentendrénél a Dunát szemelte ki.

Az Egyesült Államok Légierejének korábbi tagja 2010. április 15-én lett öngyilkos. Édesanyja, abbéli szomorúságában, hogy a fia sohasem láthatta a nagyvilágot, kitalálta, hogy közösségi összefogással szétszórja CJ hamvait a legszebb tájakon, s ebben férje is támogatta. A szülők maguknak is megtartanak egy keveset a hamvakból, a szétszórásra szánt mennyiség nagyját pedig már eljuttatták különböző országokba.

Az oldalt jelenleg több mint 18 ezren követik, s többen is úgy nyilatkoztak: CJ története és halál utáni utazása miatt hagytak fel öngyilkossági szándékukkal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.