Örömfőzés

Aki alapozni szeretne a fesztiválra, május 30-án, csütörtökön 19 órai kezdéssel foglaljon helyet a budai Bock Bisztróban. Az el nem múló hun–gall barátság jegyében ezen az estén Bíró Lajos és a neves lyoni sztárséf, Joseph Viola osztoznak a konyhán. Az exkluzív francia–magyar menüsorban Chef Viola készíti az előételeket és a köretet, Bíró séf a két húsos főételért felel, a desszert közös kreáció. Amuse bouche, hatféle bor és néhány apró meglepetés komplettírozza a lakomát. Az étlap titkos, csak annyit árulhatunk el, hogy lesz paprikáscsirke-interpretáció szarvasgombával.

www.bockbisztrobuda.hu

PROGRAM

05. 31. PÉNTEK

20.00–21.00

Pâté en croute, tésztában sült pástétom egy világbajnok séftől – Joseph Viola, Franciaország

A klasszikus francia fogás elkészítésében a pâté en croute testvériség lovagja, Jókuti András (Világevő) segédkezik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.