Örömfőzés
Aki alapozni szeretne a fesztiválra, május 30-án, csütörtökön 19 órai kezdéssel foglaljon helyet a budai Bock Bisztróban. Az el nem múló hun–gall barátság jegyében ezen az estén Bíró Lajos és a neves lyoni sztárséf, Joseph Viola osztoznak a konyhán. Az exkluzív francia–magyar menüsorban Chef Viola készíti az előételeket és a köretet, Bíró séf a két húsos főételért felel, a desszert közös kreáció. Amuse bouche, hatféle bor és néhány apró meglepetés komplettírozza a lakomát. Az étlap titkos, csak annyit árulhatunk el, hogy lesz paprikáscsirke-interpretáció szarvasgombával.
www.bockbisztrobuda.hu
PROGRAM
05. 31. PÉNTEK
20.00–21.00
Pâté en croute, tésztában sült pástétom egy világbajnok séftől – Joseph Viola, Franciaország
A klasszikus francia fogás elkészítésében a pâté en croute testvériség lovagja, Jókuti András (Világevő) segédkezik.