Erősen, de nem erőből

A család férfi tagjainak szól a TV2 egyik családtagja, a Pro4. A férfias férfiak realitykkel, erotikus időjárás-jelentéssel és erős emberekkel szilárdíthatják macsóságukat. A csatorna bekeményített, magabiztosabban tehát, mint valaha!

A felfrissített műsorstruktúra elsősorban a férfi nézőket igyekszik a képernyők elé ültetni. Pasis tartalmak, sorozatok, reality premierek, erotika, autók és akció, akció, akció. A hétköznap délután hattól a Különleges mentőalakulat látható, amelynek főhősei emberfelettit nyújtanak hegyi terepen, emberrablás, gyilkosság felderítésében, autóbaleset utáni mentésben.

Zsaruvér
Zsaruvér

Esténként dupla részekkel látható a Dog, a fejvadász, amely a világ leghíresebb fejvadászáról, Duane „Dog” Chapmanről szól. Akciódús vadászataiban segítője a felesége, aki néha még a mesternél is keményebben száll rá az ügyekre. Szintén hétköznap sugározzák a Cajun Justice – A mocsarak őrei című sorozatot. A seriffék felügyelete alá tartozó területre igaz, hogy a mocsár mélyén élő emberek sokszor úgy gondolják, a törvény rájuk nem vonatkozik.

Hétvégén sem marad reality nélkül a néző: szombaton az Elitkommandó bevetései láthatók. Sorozatok hétköznaponként este kilenckor jönnek. Hétfőn A törvény embere, kedden a Gyilkos számok, szerdán az Útonállók, csütörtökön a Zsaruvér Tom Selleckkel, pénteken az NCIS LA rendőrei nyomoznak. A sorozatok után erotikus film következik. Hamarosan az időjárás-jelentés is szexi lesz.

A VILÁG LEGERŐSEBB EMBEREI

A sorozatban az elképesztő teljesítményre képes góliátok versenyét követhetik nyomon a sportág hazai királyával, Fekete Lászlóval. A csaknem 55 éves erőművész kézilabdázóból lett az ország, majd a világ legerősebb embere, aki soha teljesítménynövelő szert nem szedett. Hiszi, hogy nem pusztán a fizikai erővel érdemes értékes célokért küzdeni.

ZÁLOGCSILLAGOK

Lehetne lamentálni azon, hogy a mai Magyarországon mekkora szerepet játszanak a zacik. Az amerikai reality azonban nem a szociális szempontokat hangsúlyozza. A főhősök zálogházában megfordult már szamurájkard, Picasso festményei vagy XVII. századi bírósági végzés. A fiúknak kell eldönteniük, hogy mi az eredeti és mi a hamisítvány.

PRO4 SZTORI

A csatornát a TV2 tulajdonosa, a ProSiebenSat.1 2011. január 3-án indította el Kapcsold be és kapcsolj ki! szlogennel. A férfiaknak szóló szórakoztató csatorna október végén váltott műsorstruktúrát, az eddiginél is keményebb tartalomra helyezve a súlyt. Több mint 1,7 millió háztartásban van jelen a MinDigTV Extra, a Hello Digital, a T-Home, a Digi, a UPC műholdas és kábelcsatornáinak köszönhetően.

I!

KEZDÉS: vasárnap 11.00

A világ legerősebb emberei

KEZDÉS: vasárnap 20.30., 21.00

Zálogcsillagok

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.