Rendőröknek fizettek az utcalányok

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Főügyészség vesztegetéssel gyanúsít három nyíregyházi rendőrt és egy civilt. Az eddigi vizsgálat szerint prostituáltaktól vettek át pénzt. Vezető beosztásban hivatalos személy által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel vádolnak három rendőrt és egy civilt - tudtuk meg Szilágyi Lászlótól, a megyei főügyészség szóvivőjétől, aki hozzátette: az ügyben a Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

A gyanúsítottak közül két rendőrt előzetes letartóztatásba helyeztek, másik két társuk szabadlábon védekezik. Miután a nyomozás még az elején tart, részleteket nem kívánt elárulni a szóvivő arról, hogyan buktak le a gyanúsítottak. Anynyit mondott: kollégáikat akkor érték tetten, amikor prostituálttól átvették a pénzt - a lebukáskor több tízezer forintot találtak a rendőröknél.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak már nem tartoznak a rendőrség kötelékébe, harmadik társuk ellen fegyelmi eljárás indult, őt nem függesztették fel állásából.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.