egekura

egekura

Vodafone-os vagy? Akkor 20 százalékkal olcsóbban repülhetsz Amerikába a British Airwaysen

Ez most egy rövid és hatékony poszt lesz. Ha a Vodafone Red csomagok bármelyikére fizetsz elő, s az USA vagyKanada felé vezet az utad a közeljövőben...

Ez most egy rövid és hatékony poszt lesz. Ha a Vodafone Red csomagok bármelyikére fizetsz elő, s az USA vagyKanada felé vezet az utad a közeljövőben, akkor a British Airways árait nézegesd bőszen, mert kapsz belőle 20 százalék kedvezményt. Mindezt úgy veheted igénybe, hogy felhívod a Vodafone ügyfélszolgálatát és a Red asszisztensedtől kapsz egy egyedi kuponkódot, amit a British Airways oldalán vehetsz igénybe. A kedvezményt minden árból megkapod,  2015 április végéig érvényes. A kedvezmény kiterjed a  British Airways partner-járatait választókra, így az American Airlines, a Finnair, az Iberia, vagy az Open Skies utasaira is.

Tudom, a légitársaság-megítélés egyrészt érzelmi, másrészt rossz tapasztalat kérdése, de én bevallom: szeretem a Britisht. A londoni Terminal5 kifejezetten könnyen kezelhető és menő, mondjuk, kár, hogy a budapesti járatokat jó ideje downgrade-lték a Terminal3-ra, így kicsit hosszabb az átszállás.

Szuperjumbó, Dreamliner: Ha Washington Dulles vagy Los Angeles felé repülsz a Heathrow-ról, akkor A380-assal mehetsz, ha New York az úticélod, akkor repülj inkább Newark-ra (EWR), mert oda járnak már Dreamlinerrel is. A BA-nek amúgy elég jó a törzsutasprogramja.

Hogy miért e promóció? Mert a Vodafone ügyfelei szeptember elsejétől az Európa Napijegy konstrukciót az USA-ban is használhatják, így napi 990 Ft-os költség mellett a hazai árakon, a hazai adatforgalmi keret terhére használhatják a mobilnetet 2015. január 31-ig. Vagyis, egy átlagos amerikai hamburger áránál is kevesebbe kerül, hogy online maradj.

2014.09.26 18:09

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.