egekura

egekura

Tiéd lehet az Easyjet korlátlan repülőbérlet!

Csodálatos dolog lehet, magam is beszállok a licitbe. Beleborzongok, amikor belegondolok, milyen lehet azzal a tudattal lefeküdni, hogy egy éven keresztül...

Csodálatos dolog lehet, magam is beszállok a licitbe. Beleborzongok, amikor belegondolok, milyen lehet azzal a tudattal lefeküdni, hogy egy éven keresztül, ha kedvem szottyan, akkor repülök. Nem két város között, mintha mondjuk bérletet vennék, hanem valóban akárhová mehetek. Legalábbis, bárhová, ahová az Easyjet jár Budapestről. Párizs, London, Genf, Berlin, Dortmund - klassz helyek! S még a barátnőmet, vagy a barátaimat is magammal vihetem!

Ma reggel 103 ezer forinton állt az árverés, amelynek során november 28-án gazdára talál az Easy-bérlet. A bevétel nem a légitársaságé lesz: valójában a 96 jegy árával támogatják a Bókay János Gyermekalapítványt! (A Tolnai Klári színművésznő által alapított alapítvány 1991 óta támogatja a hazai gyerekek gyógyítását.) Hogy a pontos konstrukciót nézzük, Havonta 4 egyirányú és 2 retúr jegyet tartalmaz a konstrukció, a feltétel mindössze annyi, hogy az út érintse Budapestet és az egyik utas a licit nyertese legyen. Pestről nem közvetlenül elérhető célállomásokra is fel lehet használni a jegyet.

 

2011.11.22 08:11

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.