egekura

egekura

Szerelem a felhők fölött - Légy részese egy fantasztikus Love Storynak!

Ritkán szoktam ilyen dolgokra biztatni az olvasókat, sőt, még soha nem tettem, de most találkoztam egy olyan kedves történettel, hogy kivételt...

Ritkán szoktam ilyen dolgokra biztatni az olvasókat, sőt, még soha nem tettem, de most találkoztam egy olyan kedves történettel, hogy kivételt teszek, és arra biztatlak, hogy engedd meg a Wizz Airnek, HOGY EGYSZER, (CSAK EGYSZER!) posztolhasson a nevedben. Hogy mit? Egy megejtően kedves love storyt…

Történt úgy hat éve, hogy John, a londoni tanácsadó, és a kedves-aranyos ausztrál rendezvényszervező egy járaton utazott. Luton és Budapest között. A gépen olyan jót beszélgettek, hogy később is tartották a kapcsolatot, s hogy-hogy nem, egymásba szerettek. Egy évvel később már férj és feleség voltak.

Az ötéves évfordulójukra készülve John megtweetelte a Wizz-t, mondván, meg szeretné lepni a kedves feleségét. Pont ez tetszik ebben, ami miatt támogatom, hogy a Wizz egy tweet-et komolyan vett. Kaptak az alkalmon, s a Microsoft és a Budapest Hilton segítségével forgattak róluk, és évfordulós repülőjáratukról. Légy részese a love storynak, támogasd egyetlen poszttal John és Zui videóját, hogy minél többen ismerhessék meg történetüket. Ha csatlakozol a Wizz Air kezdeményezéséhez, akkor hétfőn délben a Thunderclap kiposztolja a nevedben a videót Facebookra, Twitterre vagy Tumblr-re, így barátaid is megismerhetik John és Zui tündérmeséjét, a videó így nagyobb eséllyel járja be a világot. Te pedig az elsők között lehetsz, akik megosztották.”

Annyi biztos, hogy az engedélyed egy alkalomra szól. Erről meggyőződtem magam is: semmi spam, semmi reklám. Csak a love story, egyszer. Ha tudni szeretnéd, mi a Thunderclap, kattints ide.

2014.12.12 19:12

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.