egekura

egekura

SKYTRAX: Qatar és Turkish a legjobbak

A SkyTrax iparági minősítő szervezet, amely az utasok szavazatai alapján állítják össze a listákat, idén a párizsi légishow-n publikálta...

A SkyTrax iparági minősítő szervezet, amely az utasok szavazatai alapján állítják össze a listákat, idén a párizsi légishow-n publikálta a legjobbaknak választott légitársaságokat, rengeteg kategóriában. Ami minket is érint, hogy a Qatar Airways lett lett a világ legjobb légitársasága, ez az abszolút első helyet jelenti. Nem véletlenül: a Qatar Airways új reptere Dohában, a Hamad International igen menő létesítmény lett, a légitársaság az Airbus A350-es az A380-as és a Boeing 787 Dreamliner típusokat is üzemelteti, meglehetősen kényelmes kabin-konfigurációval és egységes termékkínálattal. Erről később írok. Addig elevenítsük fel, mit is tud százon a Qatar Airways business class Budapest és Doha között. Itt pedig egy kép a Dreamliner business kabinról. Erről is írok később.

Aztán itt van a Turkish Airlines. Üzemeltetnek hozzánk négy járatot naponta Isztambulból és ha valakik, ők kiváló csatlakozást kínálnak a világ minden tájára, legújabb sztárjaik Miami és Havanna, de járnak Sao Paoloba és Buenos Airesbe is. Tényleg nagyon jó légitársaság, pár éve premium economy-n mentem velük. Most zsinórban ötödjére (!!!) nyerték meg a legjobb európai légitársaság díját, de övék lett a legjobb üzleti váróért járó trófea (de nem érdemtelenül ám, itt és itt írok róla), a legjobb business class lounge cateringért járó díj is.

A további nyertesek:

Legjobb utaskísérők: Garuda Indonesia

Legjobb regionális légitársaság: Dragonair

Legjobb nyaralójáratok: Thomson

Legjobb diszkont légitársaság: Air Asia

Legjobban fejlődő fuvarozó: Air France

World's Best Airport Services - ANA
Best Inflight Entertainment - Emirates
World's Best Aircraft Cabin Cleanliness - EVA Air
World's Best Airline Alliance - Oneworld

Legjobb reptéri szolgáltatások - ANA

Legjobb fedélzeti szórakoztató rendszer - Emirates

Legtisztább utastér - EVA Air

World's Best Airline Alliance - Oneworld


2015.06.16 14:06

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.