egekura

egekura

Pozsony-Stockholm: 1700 forint, oda-vissza, adókkal!!!

A Ryanair újabb kihagyhatatlan ajánlattal jelentkezett, s az akció CSAK MA ÉJFÉLIG érvényes: Stockhol Skavsta oda-tokkal vonóval, értsd minden...

A Ryanair újabb kihagyhatatlan ajánlattal jelentkezett, s az akció CSAK MA ÉJFÉLIG érvényes: Stockhol Skavsta oda-tokkal vonóval, értsd minden adóval és illetékkel 6 euróba kerül. Ha szereted a skandináv kirándulásokat és nem vagy elégedett a budapesti hideggel, elérkezett a Te időd!

Január 15-18 közé foglalva biztosan tiéd a hat eurós retúrjegy, ám sajnálatos módon ehhez a legtöbb hitelkártyával még hozzá kell számítanod 10 eurót. (Hacsak nincs Ryanair co-branded hitelkártyád, vagy Mastercard prepaid kártyád, mert ezeket használva ingyenes a fizetés, azaz hat euró marad a repjegyár.) A gép szombat este megy Pozsonyból és kedden kora este érkezik.

Januárban más dátumokra is kiadja ezt az árat, jellemzően inkább a hó vége felé. Csomagot nem számoltam ennyi időre, s ha foglalsz, figyelj, nehogy a kis ravasz rendszer betegye neked a 15 eurós téli sport biztosítást! Ezt akkor teszi meg, amikor rögtön a neved alatt meg kell adnod az állampolgárságodat. Ekkor, két biztosítást is felkínál: az egyiknél elég a NO lyukba klikkelni, a másiknál viszont, ahol az országokat kérdezi, a Magyarország helyett a NO TRAVEL INSURANCE opciót kell kiválasztani.És minden egyébre nemet kell klikkelni, amit felkínál, így pl. az elfogadott kézipogyó méretű Samsonite bőröndre.

Figyelj oda!!!

1.: Nagyon hideg a svéd január! (tűrése vérmérséklet-függő)

2.: Stockholm Skavsta 106 km a belvárostól, ez egy kétórás buszút, 238 SEK-ért, ami kb. 7500 HUF. Ez a felnőtt retúr-ár, fiatalok, dikákok kapnak szerény kedvezményt.  A buszt a neten érdemes foglalnod.

3.: Mivel este érkezik a repülő, úgy szervezd az utat, hogy Pozsonyból haza is kell jutnod. (Vagy menj kocsival.)

2010.12.11 09:12

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.